chyde.blogg.se

Uppvaknande.

 

Brorsan lever inte längre.

Och ofta slår tanken mig hur skört livet är. Kanske är det därför jag känner allting så jävla stort, för att jag vet värdet av det. Och djupet av varje stund. Och hur viktigt det är att vara genuint lycklig och ha en bra tid här på jorden. Jag funderar ofta på vad mitt syfte här är. Alla är här tror jag, av olika skäl för att uppleva sin resa och på så sätt växa som själ och ta med sig dessa erfarenheter till andra sidan.

Kanske är det inte menat att jag ska VETA mitt syfte utan bara göra det som jag känner är rätt för mig och därmed uppfylla det. Men en sak jag alltid känt är att jag är menad för något stort. Om det är alla små stunder som adderar till någonting större eller någonting märkbart större vet jag inte. Och jag vet att detta inte har med mitt ego att göra. Det har inte med mitt huvud överhuvudtaget att göra. Det har med mitt hjärta. Jag känner det djupt inom mig och har alltid gjort.

Som ung var jag ofta frustrerad för att jag kände mig ohörd. Eller att bara för att jag var "barn" kom mina ord inte riktigt fram. Men jag tänkte alltid större och ville alltid mer. Och jag fortsatte kommunicera med världen. Vare sig det har varit här, eller i mina låttexter, eller på gymmet. Alla människor som kommer min väg och som jag bryr mig om vill jag försöka hjälpa och utveckla och stärka. Det ligger i min natur.

Det är Sanningen. Och sanningen är alltid sanningen.

Man får perspektiv. Och även om jag ibland fruktar döden i rädslan för att det ska vara slutet, vet jag att det finns mer. Jag upplever mer spirituellt och i ett högre medvetande än många och det är jag medveten om. Men kanske är det bara min rädsla att allt inte ska betyda något i slutet av dagen som känns mest. Eftersom att allt jag gör betyder allt för mig. Och att de människor jag älskat har jag älskat med hela mitt hjärta. Och de vägar jag valt har jag gått med hela själen.

Kanske är det bara att jag vill att världen ska veta det.
Eller att Du ska göra det. Oavsett går livet vidare... och även om jag saknar vissa stunder jag upplevt som min högsta lycka hittills i livet är sanningen sanningen och den är det oavsett vad jag sätter för känslor eller tankar till den. Så jag är tacksam för allt.

Om jag dör, vill jag ha fyra låtar spelade på min begravning:

1. Gladiator - Now We Are Free
2. Deva Premal - Om Namo Bhagavate
3. Clannad - I Will Find You
4. Justin Timberlake - Mirrors

I den ordningen.


Eran enda,
- ChydeKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback