chyde.blogg.se

Emotionella varelser.

 
 
Vi är alla emotionella varelser. Vi styrs av våra känslor, både medvetet och undermedvetet. De val du gör baseras på det du känner. Så när något händer som gör dig extremt upprörd, ta ett steg tillbaka och tänk efter. Vad är det som händer? Varför reagerar jag så starkt? Får du ett svar där du förstår varför, reflektera kring det och samla dina tankar och deal with it. Om du inte förstår varför, släpp det. Det är bara onödig energi. Energi som du kan lägga på annat som lyfter dig.

Lätt att säga, tänker du. Ja, det är det. Att göra... Not so much. Just därför så gör jag det. Just därför vill jag att du gör det. För att bara göra allt som är lätt i livet kan vem som helst göra. Och du är inte vemsomhelst. Du kan mer än så. Det är bara att kasta sig ut och prova. Det värsta som kan hända att allt går åt helvete. So what? Det är inte hela världen. Bara en liten storm i din värld, och även den går över. Tills dagen då du gått igenom så många stormar så den värsta endast känns som en lätt bris...

Det är där jag vill att du ska vara.

Det är i att ständigt utmana sig själv psykiskt man blir starkare. Härdad. Hårdhudad. Varför ska man behöva vara det? Varför kan man inte bara glida runt och vara känslosam och rida på känslostormar? Det är faktiskt okej att inte vilja vara hård! Well, för världen är hård så därför måste du vara det också om du vill överleva. Jag säger inte sluta känn och sluta bry dig om dina känslor, jag säger bara sluta rida på dom passivt och börja medvetet välja vad de betyder för dig och du vill göra med dom.

Det är mycket som gör mig upprörd idag med världen. Men det finns också mycket jag älskar med att leva, så jag tillbringar det mesta av min tid och energi på det. Och att producera innehåll för världen. Plantera min säd. Sprida mina gener i form av DNA i mer än mänskligt format. Pissa revir. Det är därför jag inte tränar "normalt". Det är därför jag inte har musik som en "hobby" utan gör musik dagligen och helhjärtat. Det är därför jag inte har halvdana förhållanden and fuckarounds. Cuz I don't fuck around.

Det är inte bara för en egoboost jag vill att alla ska veta vem Chyde är. Jag medger, jag tycker om bekräftelsen. Jag älskar den. Den fucking driver mig. Men största anledningen jag vill sprida allt som är jag att göra är för att så länge jag är här på jorden är mitt uppdrag att ge så mycket värde som möjligt till så många som möjligt. Beröra, göra impact, skapa förändring. Göra världen till en bättre plats, ord för ord, handling för handling. Hjärta för hjärta. Själ för själ. Kropp för kropp.

Jag känner att det är emot min natur att INTE leda världen mot en bättre plats, stärka män och älska kvinnor. Det är vad jag känner. Och det har jag reflekterat kring i många år. När jag var yngre kände jag bara och drevs mycket av det vilket gör att jag gjort saker jag idag slår mig själv på pannan över och nästan drar skamkudden över mig. Men tack vare att jag backat bak, tänkt efter, förstått mina känslor och handskats med dom ELLER inte förstått dom och kastat iväg dom, så har det givit mig ett mer emotionellt kontrollerat liv.

Det var det jag ville dela med mig av idag.

Eran enda,
- Chyde


C

Är du orolig för kvinnors utveckling? Att kvinnor har börjat ställa sig upp, ta makt och bestämma över sina egna liv och kroppar. Är det ett hot mot mänskligheten? Är du rädd för att världen ska bli jämlik? /C

Svar: Eh? Nej. Vad har det med något i mitt inlägg att göra? Om något är jag orolig för mänskligheten men det är en annan historia. Det här inlägget handla om att handskas med sina känslor och att bli stark i sig själv. Något både män och kvinnor behöver bli mer av.
chyde.blogg.se

2017-02-03 / 12:45:49
Elin

Den tuffa sanningen. Allting värt något kommer inte av sig självt och är inte lätt. Just nu är jag den som "låter" känslorna styra över mig än tvärtom. Men det handlar om att TA makten över sitt egna liv och även fast jag inte är där än så är jag ändå på väg dit. Sakta men säkert och det är okej. Grymt inlägg!

2017-02-03 / 20:31:49

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback