chyde.blogg.se

Långt inlägg med många bilder.

 
 
 
OK, eftersom jag på något vänster alltid drar ut på skrivandet här så tänker jag kompensera det med att skriva ett längre inlägg. Det kommer vara oredigerat då jag bara låter orden flöda. Det är lite som jag låter mig handskas med livet i övrigt: Går på känsla.
 
Kanske även därför jag inte passar ihop med stora folksamlingar eller i ett system som bara är. Jag är den som skapar systemet och den enda gången jag vill vara bland stora folkmassor är om de är där för mig. Själviskt, kanske. Men jag känner mig själv. Så ja skulle snarare kalla det självmedvetenhet. Jag tror på det att den som känner sig själv bäst kommer komma längst. Och att folk försöker nå sin fulla potential tvärtom, genom att eftersträva en bild utåt om hur bra dom är.
 
 
 
"Kolla på mig, jag har köpt lägenhet. Kolla på mig jag har en fast anställning. Kolla på mig jag har köpt en bil. Kolla på mig jag festar på Stureplan. Kolla på mig, jag dricker dyra drinkar och äter på dyra restauranger." Och ta mig inte fel, jag tycker man ska fira sina åstadkommanden. Men när man sitter där med alla sina saker och ändå inte känner lycka, ändå inte känner sig in-tune med sig själv. Om man sitter där och ändå klagar över sitt liv. Om man gör allt det där, för att ens föräldrar säger det, ens partner vill det, traditionen, eller samhället säger det.
 


 
Man försöker sträva efter ett åstadkommande genom andra faktorer utifrån, utan att bygga sig själv inifrån ut.
 
Så självmedvetenhet... Ju mer du lär känna dig själv desto mer kommer du kunna bygga ett liv som är 100% äkta för dig. Det är därför jag lämnat anställningar. Det är därför jag lämnat människor. Det är därför jag är vaken sent och går upp senare. Det är därför jag sitter uppe på nätterna och gör musik. Det är därför jag tränar på eftermiddagen / kvällen. Det är därför jag står och steker middag kl 21-22 på kvällen. Det är därför jag går in helhjärtat i mina kärleksrelationer. Det är därför jag inte går på fester. Det är därför jag inte dricker alkohol. Det är därför jag inte röker. Det är därför jag inte tar droger. Det är därför jag endast har ett fåtal i mitt närhet som jag ger min lojalitet, trohet och min tid till. It's just who I am.
 
 
 
Så många av mina inlägg handlar om just det. Jag frågar dig vem du är och försöker väcka tankar hos dig som läser att; om du inte gör det du älskar i ditt liv just nu... begår du ett brott mot din mänskliga rättighet. Vi är här nu... och vi kan försvinna närsomhelst. Så vad gör du i ditt liv nu? Tar du vara på den här fantastiska möjligheten? Eller följer du alla andra för att sedan sitta där olycklig, leva för helgerna, hata måndagar och klaga över att du aldrig får tid till det du vill? Jag vet iallafall att jag inte vill vara den som ångrar något på min dödsbädd.
 
Jag är inte perfekt. Långt ifrån. Och tror inte ens perfektion existerar eftersom allting är relativt. Och jag dömer inte dig. Jag kämpar varje dag mot mitt ego och försöker uttrycka mer kärlek. I allt jag gör. Nånstans är jag som lyckligast, inte bara när jag gör som jag vill i mitt liv utan ger andra så mycket värde som möjligt. Kärlek. Fina ord. Delar mina tankar. Delar min passion. Min träning. Min musik. Det är därför jag pumpar ut innehåll. Planterar min säd i denna värld. Markerar mina revir. Delar allt jag är.
 

Det är bara så jag är. Hur är du?
Nu tänker jag dra och träna. Stay tuned för mer.
Jag har ett förslag dessutom. Tänkte börja spela in videologgar. Är det något som skulle vara av intresse? Och isåfall vad vill ni se? Del i vardagen? Matlagning? Träning? Musikskapandet?

Tell me.


Anonym

Allt men med fokus på träningen 😁👍 knep it up

2016-09-26 / 19:36:02
Anonym

Alltså du tar alla mina tankar ut i ord. Eller jag har skrivit typ likadant i ett block hemma...❤

2017-01-28 / 08:34:28
Alexsandra

Jag läser och vårt tankesätt, ditt och mitt, är så likt. Nej, jag lever aldrig för helgen (lite social fobi, panikkänslor över att bli instängd och att jag sällan dricker har kanske lite med det att göra!) Sällan vet jag vilken dag det är, för som jag brukar säga, vem bryr sig vad någon döpt en dag till? Det styr mig inte. Jag är en impulsiv själ, och hoppar runt. Jag är där jag vill vara just nu. Men min största motivering till att vandra min egen väg, älska intensivt, kasta mig in i saker utan konsekvenstänkande, värdera mina närmsta så högt men även verka desperat, varit tvunget att fly från expojkvänner är just att min största rädsla, större än någon annan är att jag ska ha haft chansen till något men inte tagit den. Att jag skulle kunna göra mer i en situation, men gjorde det inte.
Min största rädsla är precis som du säger, att ligga i sin dödsbädd med ånger över chanserna man inte tog.

Så kör. Skit i att det blir fel ibland. Skit i att folk kanske tycker manär underlig. Skit i allt, och jobba för att rädslan aldrig ska bli sanning.

Musiktips: Jack Garret - Surprise yourself

(Och hade jag fått välja bland videos så hade jag valt en träningsvideo för hur man verkligen gör squats. Jag fåt inte till det även om jag analyserat youtube och träningsbloggar och hela köret... 😒)

@alexsandra.krzelj från Instagram

2017-01-28 / 09:17:11

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback