chyde.blogg.se

Kvällstankar...

 
- Malcolm X


Jag känner mig nollställd. Plus minus noll.
 
...Proppfylld med mat, uttömd på energi. Full av kärlek, utsöndrandes ur mig... Likt en förbindelse till jorden går universum igenom mig och jag blir ett med mig själv och moder jord.
 
Vad snackar du om Chyde?
 
...Vill välja mina ord med omsorg, kanske är det konstigt... eftersom ingen annan gör det.

Finner mig själv i ständig förundran över mänsklighetens omedmänsklighet... Som också är mänsklig. Att bara vara, existera utan att leva. Det är förundrande. En förlorad generation, som ska ta över denna planet. Inte konstigt att det råder kaos världen över. Människor som tror mer på Gud än sig själva.

Människor som behöver samhället till att sätta moraliska regler för hur de ska leva som människor. Ideal. Alla vill leva för att lära, men få lär det dem lever. Mycket på ytan, men vågar inte hålla ens hålla ögonkontakt när det väl gäller. Kanske för att de ser sin reflektion i pupillerna som speglar deras riktiga jag... Eller helt enkelt påminner om den falska upplaga de väljer att framföra.

Vem är du?

Människor hungriga efter makt, oförmögna att kontrollera sin girighet. Olika energiflöden genomströmmar vårt universum. Pengar vår jord. Kärlek oss människor. Lyckan vill köpas för pengar, och tillfredsställs för stunden. Men ingen kärlek grundas... då alla vågar visa upp sin nakna kropp...

...men är rädda för att blotta sina själar.

Här blottar jag mig... genom ord... ett energiflöde... ett nätverk som kopplar samman flera olika till en och samma kontakt. Jag blottar mina värderingar och det jag står för som individ. Men människor ser bara ytan... De ser bara en bild med en stringtrosa över ansiktet, utan att förstå mitt syfte med bilden.

De ser bara mina ord, utan att se helheten utav min text. De läser inte mellan raderna utan tar orden bokstavligt och utifrån deras fördöme väljer att personligen angripa mig med deras åsikter om hur jag är som människa eller vem jag är. Ni som hävdar er känna mig så väl... Men ständigt påvisar motsatsen.

Kanske för att det är lättare att dömma någon annan, då man tar bort fokuset från sig själv och riktar den ifrån sig... I rädslan för att själv bli dömd. Det visar inte hur stark du är när du attackerar med dina ord över kommentarer på Facebook eller anonymt i bloggen.

Det är så genomskinligt... Du tror att du är odödlig... Men vågar du leva? Värna om dig själv. Värna om energin du ger ut och var du fokuserar den. Det är där den kommer att flöda. Jag vill låta den flöda genom mig till er... genom mina ord... Genom att leva som jag lär... Genom att stå för det jag säger.

Försöker hålla mitt ord... för att det inte kommer hålla sig självt. Det kräver engagemang. Integritet som människa. Respekt mot sig själv och sina handlingar då alla, små som stora, föder konsekvenser. Att välja sina med omsorg, och förstå att striderna inte är mot världen, utan mot dig själv... föder en vinnare...

...ur ännu en krigare i livets spel.

Den enda leken du kommer levande ur är Kärleken.
Att leva i hat kommer endast kväva dig... släpp stryptaget om dig själv... och andas...

...Du är fri. Släpp dina vingar fria och flyg.

Eran enda, 
- ChydeKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback