chyde.blogg.se

Jag tackar er... och önskar er all lycka.


Det finns ingenting som går upp mot att ha gjort en förändring. Vi människor har förmågan att med vår mänskliga vilja få vad vi vill att bli möjligt... Så när jag ser människor kasta bort möjligheter att göra förändringar, för sig själva, för andra och för världen blir jag bara ledsen... för deras skull.

Precis som jag blir glad när man tar dessa tillfällen i akt till att göra ett större syfte av sig själv, mer än att bara "leva" och "dö" som en i mängden. Genom att påverka fler individer omkring sig, dör man inte bara för sig själv, utan för många andra och med det som en legend... Och skriver historia.

Om inte i historieböckerna - i människors liv och hjärtan.

Varför vill man inte ta del av det? - Rädslan. För det kräver att man gör lite mer än resten. Vågar tro på sig själv och vågar leva ut sin tro... Så här är jag... I stor tacksamhet till er som dagligen tar er tiden att skriva fina ord till mig. Även om ni vill vara anonyma är era ord föralltid kända i mitt hjärta.

Tack.

Eran enda,
- Chyde


Anonym

"Om inte i historieböckerna - i människors liv och hjärtan." Riktigt fint sagt, och tänkvärt. Låt oss alla stå upp för medmänsklighet, något så självklart <3

2014-02-14 / 00:19:42
Anonym

Broder vilka tunga texter..
Gjorde du något på alla hjärtans dag? Vad är viktigt egentligen? Keep up the good work!

2014-02-15 / 17:43:21

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback