chyde.blogg.se

Vilken varg matar du?

TIDSINSTÄLLT INLÄGG 2014-04-07

 
För dig... kanske jag bara lyfter skrot... Men det lyfter mig.
 
Det ger mig som man en möjlighet att göra utlopp... för inre laddad aggression som jag tidigare tagit ut över andra och mig själv på ett destruktivt sätt. Kastat omkring mig hänsynslöst. Som om jag inte vore aggressiv nog till min natur... I detta stressiga liv... I denna värld med vikten av hela på mina axlar.

Numera tar jag inte mer plats än jag behöver, men ber inte heller om ursäkt för den plats jag tar.

Idag uppmuntras vi inte till att utöka vårt medvetande, vår tankeverksamhet och sprida kärlek. Vi uppmuntras till att ständigt matas utav yttre påfrestningar som sätter känslorna inom sig ur balans. Håller man människor ur balans, är dem under kontroll. Detta genom massmedia och övriga "underhållningsmetoder".

"Metoder" som håller våra hjärnor upptagna med något som egentligen inte gynnar oss. Sedan när var det du hörde någon säga att den ska se en dokumentär om Area 51 och det dem döljer för resten av omvärlden? Jämfört med vem som låg med vem i Paradise Hotell och vem som bråkade med vem?

Det handlar om att vara sin egen källa till livet. Hitta sina egna vägar, skapa nya fotspår där inte en majoritet av människor trampat och visat hur långt åt helvete man kan gå när man går i massor. Rakt in i döden... Inte nödvändigt fysiskt, men gå runt levande död. Ingen begrundad tankeverksamhet.

Om människor begrundade sina ord och handlingar mer hade världen varit en vackrare plats.

Jag säger inte att jag är bättre än Dig. Att jag är bäst av alla. Men jag tänker bli det bästa av det Jag kan bli... och det kan inte Du stoppa. Inget jävla samhällssystem kan ändra på det. Ingen orättvis värld kommer kunna stoppa den styrka som växer inom mig utom jag själv... Ingen jantelag och inget "lagom".

Det finns en vacker historia jag vill läsa för er...

Det var en gång en pojke som satt med en äldre man i stammen. Mannen sa:

- I varje man finns två typer utav vargar:
En ond, girig, kallblodig som törstar efter makt.
En god, ödmjuk, varmhjärtad som hungrar efter att leda.

- Vem vinner? Frågade pojken nyfiket.
- Den du väljer att mata, svarar mannen.

The End.
 
Med det önskar jag er en fin dag... och ett fint liv. Det blir vad ni väljer att göra det till.

Eran enda,
- Chyde


Anonym

Fan du får ta o bli lite duktig på att träna och själv bli lite ödmjuk, Du kommer aldrig "leda" någon som det ser ut nu asså..

2014-04-29 / 02:18:46

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback