chyde.blogg.se

Ny vecka, ny dag, nya tag, nya möjligheter!

 
Jobbat färdigt men är kvar på jobbet... Vad säger man? Om man jobbar med något man älskar - behöver man inte jobba en enda dag i sitt liv... Det handlar om att inte gå in med inställningen att tjäna pengar, för pengarna kommer med passionen du lägger ned i det du gör och värdet du sätter på det.
 
Har aldrig känt mig så stark som idag när jag tränade rygg. Men så säger jag alltid, så jag borde nog sluta säga så och helt enkelt suga åt mig av hur bra det känns. Körde strikta pull-ups med en kroppsvikt om 83kg och från 10 upp till 40kg + runt midjan. Det är mycket mer än det jag kunnat göra tidigare, när jag dessutom vägde mindre (vilket gör det lättare att dra upp sig själv). Ett tecken på att styrkan har ökat som den ska.
 
 
Hoppas ni haft en fantastisk start på en ny vecka med nya möjligheter. Varje dag är din. Andas den med ära, för att du är den värd. Du är värd det bästa, därför gör du ditt bästa i allt som kommer din väg.

Ikväll laddar jag upp videobloggen med svaren från FRÅGESTUNDEN.
 
 
Tills dess...

Med kärlek,

Eran enda,
- Chyde


Anonym

Bra jobbat! Vilken grym utveckling du har gjort. Du ska vara stolt, det kräver mycket disciplin. Och med det kommer du ha mycket nytta av i allt du gör!

2013-11-04 / 22:36:02

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback