chyde.blogg.se

8 November 2013...

...Är ett datum som förblir ett oförglömligt minne. Att tillsammans med min bror, få uppleva Avenged Sevenfold live var bland det bästa som någonsin hänt mig. Inte bara för att konserten var otrolig, utan för att få dela ännu en stund i livet med en av dem som står mig närmast, min vän och storebror.
 
Det värmde mitt hjärta i höstkylan att få se min bror så glad som han var att få sitt favoritband live. Vi båda hade sett fram emot det här sedan flera månader tillbaks så nu när det äntligen var dags kändes det nästan overkligt. Förbanden drog igång och trycket ökade. Min första riktiga rock-konsert, någonsin.
 

Vi har bestämt oss för att gå och se dem i sommar igen, när dem troligtvis kommer hit på en ny turné. Då tar jag med mig Herkules, Tobias och några andra ur flocken, för det var värt en full urinblåsa, långa toalettköer och en torr mun utan något tilltugg. Det var värt varje sekund av fucking ös.
 
 
 
 
 
Början på första videon var början på konserten och slutet på sista videon var slutet på konserten. Det går inte att beskriva rysningarna som gick igenom hela kroppen under dessa tillfällen och känslan av välbehag som svävade i luften. Den 8 November 2013 - en kväll jag aldrig glömmer. 
 
Eran enda,
- ChydeKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback