chyde.blogg.se

Var den du vill vara... Nu.

 
Det finns få människor av annorlunda kaliber, som vågar stå upp för det, och som lever så mycket för det att dem kan dö för det. Integriteten är dem in i själen, och de vet, att deras syfte här på jorden är större än att dö i mängden som alla andra. De går inte igenom en dag blint, då varje dag kan vara sista.
 
De tänker inte om, de tänker nu och dem vet att det är det ENDA som räknas för stunden. Det är det enda man har garanterat. Dessa människor begrundar sina tankar och väljer sina ord med omsorg, för att de VET att deras handlingar inte bara påverkar världen - det lämnar avtryck som aldrig dör...

...eller dör med dig när du lämnar jordelivet.
 
Dessa människor är dem jag vill ha i mitt liv. Dem finns överallt, men det är få som ser dem, då människor tyvärr är mer upptagna med att stirra ned i sina mobiltelefoner i dagens teknologi som för människor på distans närmare oss, men samtidigt dom nära oss... längre ifrån. Hör mig, mina vänner.
 
Du har blivit inlärd att livet ska vara på ett visst sätt, därför är det så du lever det. Många av oss reflekterar inte över varför vi mår dåligt, varför vi är olyckliga eller varför vi inte kan sova om nätterna och varför vi vaknar med ångest inför dagen. Du accepterar indirekt att du inte är värd mer i livet...
 
Indirekt som i att du inte är direkt medveten om det, ser bristerna i din vardag och finner lösningar till dem, utan istället låter dem gro i dig undermedvetet och bli ett problem, som växer likt ogräs och dödar din inre blomma. Den blomman som vi alla bär på, som vill växa, men som du glömmer vattna.
 
 
Idag jobbar de flesta något dem hatar, med folk som dem också hatar för att sedan komma till liv fredagkväll och fira ännu en helg av att inte ta tag i sitt liv och göra det dem verkligen vill göra. Tiden är nu. Det enda "rätta" tillfället att göra något är nu, när vi lever det. Det finns inget tänkom, vi tänker nu. Vi tänker efter, så slipper vi eftertänka. Vi lever för något vi står för så mycket, att vi är villiga att dö för det.

Och när vi gör det - dör vi som legender.
 
Varje dag har du chansen att medvetet kunna fatta beslut som förändrar ditt liv. Att ta kontroll över ditt liv, göra det du vill göra, vara det du känner för, och bli det bästa av dig själv... Varje dag har du chansen att sluta dina ögon och veta att det kan vara sista gången - men det är okej, för att du kan dö lycklig.

Eran enda,
- ChydeKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback