chyde.blogg.se

Slå mig fri...


Det är bara en brinnande glöd... Som vill slå ut i lågor. Att vara mänskligt begränsad med en själ som slagit sig fri. Vad är frihet? När vi lever likt får instängda och tvingade åt olika håll i ett system som endast gynnar dem som förtjänar det minst. Människor som värderar pengar mer än människoliv.

Att skapa lycka i sitt liv, göra sitt liv till ett större syfte än bara sig själv... att våga skapa lycka för andra. Det är frihet i ett begränsat liv som vi lever. Ingenting är omöjligt, men samhället vill sätta ramar runt dig för hur du ska vara, vilket gör att du följer med strömmen likt en fisk med vattens drag...

Jag påminns om det här varje dag. Varje dag när jag ser människor som inte ens vågar se mig i ögonen, efter att ha pratat bakom ryggen på mig. Jag har min egen rygg varje dag, och förlitar mig på det. Den enda som kommer vara mig trogen in i döden är mig själv. Många har förlorat sig själva i strömmen...

Min rygg har många knivar i sig, men fortsätt prata. Det visar bara hur ryggradslösa ni är. Människor utan integritet. Osäkra individer som gör en höna av en fjäder istället för att ta tag i dem riktiga problemen som finns. Och det är ingenting materiellt jag talar om... Jag talar om oss. Människor.

Ifrågasätter om jag verkligen står för moraliska värdegrunder som människa? Respekt, lojalitet och jämnställdhet? Om ni utgår från ett av mina blogg-inlägg, har ni inte mycket att grunda det på. Det är alltid "folk" som sagt si och så. Folk... Det är inga individer med självrespekt iallafall.

- För var ligger respekten i att fördöma en människa på svaga grunder, prata bakom ryggen på den, ifrågasätta huruvida den lever moraliskt eller inte och lägga mer energi på att sprida rykten om den än att ta reda på hur det ligger till? Och på vilket sätt påverkar mitt levnadssätt ditt liv, och isåfall varför?

Du kanske ska se över dina prioriteringar i livet, om du inte ens känner mig, och jag är en av dina högsta. Mitt syfte med den här bloggen och med allting jag gör, är att motivera, uppmuntra, väcka tankar och diskussioner kring det JAG finner viktigt och det mina värderingar kretsar kring.

Om jag på något sätt berört dig och du tagit åt dig personligen av något jag sagt, kanske du ska se över om problemet verkligen ligger i det jag skriver eller hur jag är som människa eller vad jag gör på min fritid som inte du - eller någon annan jävel har något med att göra... Eller om det ligger hos... Dig?

Tänk efter... Så slipper du eftertänka.
Har inte tid för fler fiender, och har tillräckligt med vänner.

Eran enda,
- Chyde


Anonym

Finns alltid människor som kommer att prata illa om en, eller inte stötta en i det man gör.. Rikta blicken framåt och på dig, för det är faktiskt som så att vi själva känner oss bättre än vad någon annan gör. Man måste alltid tro på sig själv i alla situationer, och låta vissa saker gå in genom ena örat men lika fort ut genom det andra.2014-03-22 / 15:16:59

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback