chyde.blogg.se

Min dag (Del 2)

Så genuina. Så fina. Så trogna. Jag pratar givetvis om...

ER!

Ni som läser. Låt mig börja om...
 
 

  • 07:30 går väckarklockan. Jag ligger och drar mig, försöker njuta av varenda sekund som om dem kompenserar för de timmar extra sömn jag i stunden anser mig behöva. Vänder mig om, kysser min kärlek på pannan och sätter mig på sängkanten.
  • 07:35 - 08:00 klär jag på mig, laddar upp min morgondos av vitaminer, äter frukost (oftast ägg), annars proteinbar + banan med något glas juice eller mjölk, borstar tänderna, drar på mig parfym, går in och kysser min kärlek en gång till innan jag går för dagen.
  • 08:00 - 08:45 är jag på väg till mitt heltidsjobb som jag nyligen skrev anställningskontrakt på, med hörlurarna över öronen och en fortfarande nyvaken kropp... Den känns tung. Jag förbereder mig mentalt för dagen och njuter av min lilla tid för mig själv... med musiken.
  • 08:45 - 17:00 jobbar jag för fullt och skippar både förmiddagen och eftermiddagens raster, inget jävla kaffe, inget "gå ut och ta en cigg", inget chilla i något gäng. Jag är där för mig, för mitt levebröd, för mitt tak över huvudet, för min mat på bordet, för min kvinna i trygghet.
  • 17:00 - 17:45 är jag påväg till kvällsjobbet, hörlurarna på, trots rustrafiken och alla människor ivriga att ta sig hem. I detta försöker jag hitta harmoni i vad jag har framför mig.
  • 17:45 - 21:00 är jag på gymmet och jobbar kvällspasset, träffar människor som står mig nära och som alla är på samma plats, samma arena, mitt andra hem, min bas, i samma anda andas vi... alla med olika mål här för att krossa barriärer dag efter dag...
  • 21:00 - 22:00 går jag själv ut i krigsfältet och tränar. Det kan vara svårt för många att förstå hur man kan längta efter att anstränga sig hårdare än någonsin efter 12 timmars jobb, men för mig kryper det i kroppen när jag tänker på vikterna, pumpen, svetten som rinner...
  • 22:30 - 00:00 duschar jag, äter min sista måltid och avslutar dagen med min kärlek och bara njuter av min tillvaro. Varje skönhet behöver sitt odjur... och varje odjur behöver sin skönhet för att få sin sömn om natten. Jag sover djupt och dagen efter är det samma procedur.
 
Detta sker numera 5 dagar i veckan för mig. Det blir alltså 60 timmar i veckan, 240 timmar i månaden. Om man även räknar in personliga träningen jag har på sidan av... blir det en hel del jobb. Men jag är hungrig och det räcker. Det är den viktigaste egenskapen för att ta sig framåt i livet.

tack för att ni besöker min blogg trots att min energi framför allt ligger på jobb och träning. Kommer uppdatera här allt eftersom beroende på hur mycket tid jag känner att jag kan och vill lägga på det. Men ni finns i mina tankar och jag uppskattar er närvaro. Hoppas att ni tar hand om er!

Tills vidare...
 
 

Eran enda,
- Chyde


Anonym

Kul höra att allt går så bra för Dig :) Men stanna upp ibland också och bara njut. Tiden går oss snabbt förbi.

Svar: Tack... Din kommentar kom i perfekt stund och gav mig sinnesro.
Tack så mycket.
chyde.blogg.se

2014-01-21 / 22:25:38
Esmeralda

sv: jaa jag håller med dig till 100% när det gäller detta. Många snackar mycket men är själva dem i praktiken som går efter andra. Det är jättebra att du gör det, fortsätt med det :) Du är grym!

Shit, hektiska dagar du verkar ha men så länge du tycker det är kul och att det inte blir för mycket är det ju super :)

2014-01-23 / 14:16:07
BLOGG: http://getfitandhealthy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback