chyde.blogg.se

Värdera Din tid.

När blogg-inlägg inte begrundas, genomtänks eller eftertänks är de enligt mig bara bortkastad tid. Även om bloggandet alltid varit för mig, gör jag det för er. Ni som inte bara läser, utan ser. Ni som inte bara hör, utan lyssnar. Ni som inte bara berörs, utan känner... Där ligger värdet...

Vadå för värde, vad pratar du om Erik?
 
- Värdet i att göra något för någon annan. Att inte alltid komma från en naken källa (sig själv) och göra det för att man själv känner att det är rätt - utan värdet i att veta att man nått fram till någon annans hjärta, hälsat på någon annans själ och faktiskt gjort en förändring med sina handlingar.

Varje handling föder en konsekvens.

Så jag försöker... Värdera min tid, så mycket jag bara kan. Det känns så nära för mig, att livet när som helst kan försvinna. Har alltid levt med en känsla att jag har mycket att ge men inte kommer ha tiden att hinna få ut allt. Så jag tar mina stunder... Alla stunder jag kan att göra skillnad.

Gör du det?

För att jag vill att mitt namn blir ihågkommet. Jag vill skriva historia med det jag gör. Inte bara vara en i mängden, som dör som en arbetsmyra, jobba som en slav medans drottningen i stacken väljer vad jag får göra och inte, vem jag får knulla med eller inte. Jag är min egen kung och jag bestämmer.
 
Om du har ett problem med det - bra. Då sparar du tid och energi som någon annan förtjänar mer än du.

Nu är det snart dags för träning. Jag lämnar er med en liten video jag gjorde för ett tag sedan:

 


Se den. Känn mina ord. Om den berörde dig, sprid den gärna.
...Bara kärlek!

Eran enda,
- Chyde


:)

Hej!
Är otroligt glad, brukade läsa din blogg för några år sedan och älskade den, sen tog du bort den? Eller så slutade jag bara, minns inte riktigt, det känns sjukt konstigt att hitta tillbaka hit och jag har nu gått igenom inläggen jag har missat, det känns konstigt för att det känns som att jag kände/känner dig, att du var en del av det förflutna och sen poff är tillbaka:) Det finaste av allt är att du är precis likadan på insidan som när jag först läste din blogg, ville bara säga att du är one of a kind och gillar ditt fina sätt att tänka, kram på dig!:)

2014-02-05 / 20:34:25

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback