chyde.blogg.se

This is me - Facts

 
 
Hela kroppen gör ont... Skriker som ett barn efter tröst. Jag har vilat helt från träningen idag, jobbat hemifrån samt inte gjort några större ansträngningar än ett snabbt ärende samt gått och handlat med bruden. Bestämde mig för att ha en "ätardag" idag, och fylla på ordentligt med kcal.

Först proteinshake + vitaminer. Sedan 5 ägg, 2 bananer och några skedar nutella. Sedan en pizza med extra kött. En påse gifflar till efterrätt. Nu 500gr kött med ris och sallad. Sedan väntar en till påse gifflar, 200gr marabou choklad, popcorn, en eller två proteinshakes och eventuellt något sista snack.

Ser att det är en hel del nya läsare på min statestik... Välkomna.

Tänkte presentera mig med att avslöja några fakta om mig;
 
 • Jag hatar kroppsbehåring.
  - Förstå mig rätt, jag pratar då om mig själv. Skiter fullständigt i hur andra väljer att göra med sitt kroppshår men av olika skäl väljer jag att ansa mitt kontinuerligt. Rakar mitt skägg (linjerar och håller det välvårdat) var 3-4 dag, rakar överkroppen 1-2 gånger i veckan och hela kroppen ca 1 gång i månaden.

 • Jag älskar långt hår på kvinnor.
  - Lite dubbelmoral va? Haha, skämt åsido. Nu pratar vi alltså om håret på huvudet. Finns inget sexigare än långt, välvårdat hår på en kvinna. Det skriker fertilitet, vitalitet och sex för mig.

 • Jag har fotfetisch.
  - Små fötter förknippar jag med kvinnlighet och det tänder mig inte bara sexuellt utan finner det även som en vacker kroppsdel som gör väldigt mycket till helheten av en kvinna. Små, feminina och välvårdade = Let's get it on.

 • Jag kan inte dyka.
  - Jag lärde mig simma sent, då jag hade "vattenskräck" som det heter under hela min barndom. Jag hatade att vara i närheten av vatten och sjönk som en sten. Inte ens gummipuffarna räddade mig. Tillslut släppte det och nu har jag inga problem med vatten längre, mer än att jag aldrig lärde mig dyka.

 • Jag är född till större.
  - Jag pratar ofta om "syfte" med livet och det grundas i tron att jag har ett större syfte med mitt. Som att jag är en ensam krigare, med ett livsöde att få andra att följa mig och inte vara den som följer flocken. Som att min medvetenhet ökar för varje dag som går och jag öppnar upp mig för universum istället för att låta mig själv slukas av mänskligheten.
Något mer ni vill veta om mig? Var inte rädda för att fråga. Det finns tillräckligt med rädsla i det här samhället. Alla går runt i en enda stor rädsla för att våga göra det dem verkligen vill, det dem verkligen älskar och har kapaciteten till att bli. Allt för att vara, en av alla, passa in...
 
Har ni några random facts om er? Berätta!

Nu ska jag njuta av min kväll tillsammans med min wifey som står och lagar mat nu. Hon är liten... med långt mörkt hår... och små fötter. I think she's a keeper, haha. 
 
PS. Tog en sneakpeak och måste säga att jag godkänner...
 

 

Eran enda,
- Chyde


Anonym

Hur insatt är du inom jämställdhet, sexism och feminism?

2014-02-09 / 13:49:29

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback