chyde.blogg.se

Själen av en krigare. 
 
Du blir bra på det du tränar på... Så om perfektion är det du strävar efter, är det ingen olyckshändelse - det är en vana. Själen av en krigare... dör aldrig. Du kanske inte vinner på en gång - men du vinner definitivt alltid. Misslyckande är en del av att lyckas. Med det i åtanke - vet du att du alltid vinner, oavsett.

Det är så W.O.L skapades. Winners Of Life. Något jag kom på oavsiktligt under ett samtal med mina bröder när vi diskuterade. Vi är alla vinnare - vinnare av livet. Men för att vara en vinnare måste du förlora. Du kommer aldrig glömma hur ont något en gång gjorde, för det är det som gör att du njuter nu.
 
Stolthet. Ära. Styrka. Egenskaper man inte får i livet - man vinner dem.

Hur tränar du, Chyde?
- Jag följer en träningssplit enligt följande:

Dag 1: Bröst
Dag 2: Rygg
Dag 3: Axlar
Dag 4: Armar
Dag 5: Ben
Dag 6. Börja om
 
Detta ger mina muskler tillräckligt med tid att återhämta varje del. Detta följer jag inte till punkt och pricka utan ibland byter jag dag på tillexempel 4 och 5 för att matcha ihop med min broder och träningspartner. En framgångsrik träning handlar om att vara rutinerad - utan att vara för fyrkantig.
 
Varje träningspass kör jag oftast 6-8 övningar. Mellan 3 och 5 set på varje övning och håller mig mellan alltifrån 1-20 repetitioner. 1-5 reps ligger jag på när jag vill träna för styrka, 5-10 reps när jag vill träna för volym och 10-20 när jag vill träna uthålligheten. Helst kör jag allihop i samma pass för att få lite av allt.
 
Kroppen älskar utmaningar. Vi är skapda för att klara av fysiska ansträngningar långt bortom våra föreställningar. Människan har en otrolig anpassningsförmåga. Det är fantastiskt hur kroppen lagrar, processerar energi för att på bästa möjliga sätt hålla oss vid liv oavsett situation.
 
Vi är skapda för att kunna jaga ett djur flera timmar i sträck. För att kunna leva utan mat flera dagar. Vi lever för att överleva och föröka oss vilket också gör att våra instinkter och våra primitiva egenskaper är så starka än idag. Sex -och överlevnadsinstinken är det som alltid driver oss i grunden.
 
Det i sig - är fantastiskt som det är. Men att jag dessutom får leva ut det djuriska i mig bland hög puls, svett och metall mot metall gör gymmet väldigt speciellt för mig. Det är mitt andra hem - min sekundära bas. Arenan där alla står med händerna i luften - då vi alla är vinnare av livet.

Där vi alla har en chans att bli det bästa av det vi kan bli.

Eran enda,
- Chyde


Fieldtrip

Hej min gamle broder,
jag har en fråga till dig!

Det är så att jag har väldigt svårt för att äta grönsaker och frukt då jag tycker de mesta grönsaker smakar illa och många frukter är jag allergisk mot.

Finns det något sätt att ersätta de ämnen som finns i frukt och grönt eller måste jag bita ihop och käka kaninmaten?

2013-09-04 / 01:36:03

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback