chyde.blogg.se

Det här är jag - Vem är du?

 
 
Du kunde hitta mig i lekparken bland barnen. Jag var den i batman-tröja som vaktade parken. Den som avgjorde när du fick åka i rutschkanan och inte - det skulle vara rättvist för alla. Oavsett. Den som inte vilja följa med ut på utflykt - för att jag inte ville "trampa myrorna på ryggen". Den som redan då, inte ville trampa på någon som var under mig eller mindre än mig i någon som helst bemärkelse.
 
 
 
Den som vann låg och- mellanstadiets Melodifestivaler med egenskriven rap och breakdance. Den som stannade kvar flera timmar efter skolan - för att lära andra att sätta ord på sina känslor, eller att kunna snurra på huvudet. Den som redan då ville leda dom i min omgivning då jag kände ett ansvar för dem.
 
 
Den som hängde med de "populära" i högstadiet, samtidigt som jag hängde med de utstötta. Den som med en fot i varje grupp, valde att tillslut ta med mig de utstötta in i den populära gruppen tills dess att alla började umgås. Vi var därefter varken eller. Vi var bara vi... och alla var vi lika. 
 
 
Den som på vägen - skaffade mig många beundrare vars en av dem kom att bli min bästa vän många år framåt. En vän jag delade nyårsafton med, utan att festa. En vän jag gjorde musik med - som förstod den på samma sätt som jag älskade den. En vän för livet - som jag tar med mig in i döden.
 
 
Jag är den som tog med sig musiken till gymnasiet - där jag utövade den på skoltid under 3 års tid. Den som tog med sig musiken hem, där jag hjälpte mina bröder som inte hade någonstans att få sin musik gjord, att få spela in i min hemmastudio. Familj är familj, blod är blod och bröder hjälper varann.
 
Den som hoppade utför klippan för kärlekens skull på nytt, efter att ha fått sitt hjärta krossat. Den som föll och slog sig, då ingen tog emot mig... Den som reste sig igen och hittade den mentala styrkan i den fysiska. Gymmet blev mitt andra hem - och kom även att bli mitt levebröd.
 
 
 
Den som utbildade sig inom Anatomi, Fysiologi, Näringslära & Träningslära och som senare kom att bli personlig tränare. Den som representerar sin egen vision utav träning och vad den innebär. Liv och död. Mellan liv och död hjälper jag människor att stärka sitt fysiska och ser med stolthet på medans de växer som individer. Att växa som individer - tillsammans med andra, är det vackraste gåvan vi får utav livet.
 
 
Så här är jag... Jag växer. Fortsätter vara den. Den som aldrig kommer sluta för att du inte tycker om det. Den som aldrig kommer låta dig hindra mig från att fortsätta växa. Den som alltid kommer ge alla en chans men som aldrig kommer låta människor som inte är värda att vara i mitt liv, få vara det.
 
Det här är jag - för att göra 20-årig lång historia kort.
 
Vem är du?
 
Eran enda,
- Chyde


Anonym

Haha, du liknar Eminem. Thug. Riktigt bra inlägg!

Idag är jag en 20-årig tjej som försöker att finna sig själv och hennes plats i världen. En sökare som går vilse ibland. "Getting lost will help you find yourself."

Svar: Haha, that's what they said... Tackar!
Vackert. Du låter klok. Hur har det gått so far?
chyde.blogg.se

2013-09-20 / 09:24:45
Anonym

Så är det verkligen känner jag.

Det går. Men det verkar vara en livslång process. Ibland går jag vilse och det hjälper mig att hitta rätt. Man lär sig ständigt nya saker om sig själv. Det är inte det egentliga målet som är det viktiga heller, utan vägen dit. Och det är en lång väg att gå.

Hur går det för dig?

2013-09-27 / 23:59:15

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback