chyde.blogg.se

Backa upp dig själv

 

Du har din egen rygg i livet... Detta är någonting som du påminns om varje gång någonting hugger dig i bröstet. Du backar upp dig själv. Se till att din rygg är stark. Det gör jag - ungefär var femte dag, då det är dags ännu en gång att attackera ryggen, krossa den och låta den växa till sig starkare.

Ryggen är ett fantastiskt upplägg utav muskulatur som verkligen är ett konstverk i sig. Att systematiskt kunna demolera den för att sedan se på medans den växer till dig, är ännu mer konst. Det kallas kroppsbyggning. Bodybuilding... imorgon målar jag på min tavla. Se till att måla på din!

14:30 står rygg står på schemat och ingenting håller mig tillbaka. Denna gång tänker jag lägga fokus på djupet, för vi vill inte bara vara breda och se bra ut på utsidan, vi vill gå in på djupet och bygga upp musklerna runt skulderbladen och intill ryggraden, för att försäkra oss om att styrkan finns inuti.

Förra passet blev mycket chins, breda latsdrag, hantelrodd, enarmskabel, drag med rep - denna gången tänker jag köra smala grepp i olika drag övningar och fokusera på att trycka ihop skulderbladen. Sittande rodd, stående skivstångsrodd, skivstångsrodd med V-grepp... jag har lite alternativ att gå efter.

Men jag går in med en plan - och med det planerar jag att lyckas. Under två timmar kommer fullständig beatdown ske utav min posterior. Jag ska krossa den från alla håll och vinklar, för att jag vet, att jag offrar smärtan idag för morgondagens njutning... Gör det ni också. Gör er själva stolta.
 
Min första riktiga träningsvideo - där jag också råkar träna rygg.
 
Eran enda,
- ChydeKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback