chyde.blogg.se

Andas in... Andas ut

 
 
Så ofta dras man med... i strömmen... av majoriteten och normaliteten. Man vill inte uppfattas som "tråkig" och för att inte göra någon annan besviken är man många gånger villig att offra sin egen vilja, gå emot sina principer och det man står för - för att göra någon annan till lags.
 
Det man med tiden lär sig, är att leva för andra, inte håller i längden.
 
Så mycket paralleler går att dra från träningen till andra aspekter utav livet... Här är vi igen, bland vikterna, bland våra tyngder i livet. Redo att möta dem, dra dem emot oss, trycka ihop dem, pressa dem ifrån oss... för att sedan se våra gränser förflyttas framåt och framåt och framåt... för det är dit vi ska.
 
Vi backar upp oss själva i livet och genom att se till att vi har våran egen rygg och att den är stark, försäkrar vi oss om att vi är redo för livet. Genom att bygga ett starkt bröst ser vi till att skydda våra hjärtan. Vi pressar vikten av världen av från våra axlar och armerar oss för krig - ett krig mot oss själva.
 
Varje steg är ett steg mot framgång.
 
Benen för oss framåt i livet så vi ser till att de är välbyggda och står stadigt på jorden, även om våra drömmar passerar både himmel och moln. Stjärnorna syns inte till i rymden, då de vandrar på jorden... Ett inre skinande ljus i varje individ - bara det att vissa låter mörkret kväva deras låga...
 
Men precis som att eld behöver syre för att inte dö, som att dina muskler behöver syre för att kontrahera, som att varenda liten cell i din kropp behöver syre, behöver även ditt hjärta det... Jag pratar inte om Atomnummer 8, Elektronkonfiguration 1s2 2s2 2p4, utan jag pratar om att andas... andas stolthet.
 
Andas ära. Andas i andan utav en vinnare. Andas in... andas ut.
 
Du är en vinnare. Känn känslan... smek den, värna om den, med den - kommer vilken dröm du vill.
 
Eran enda,
- Chyde

Trackback