chyde.blogg.se

Vad är ''Vinnare Av Livet'?

Vinnare av livet är ett koncept uppbyggt på att ta kontroll över sig själv, bemästra sitt eget liv, fylla det med kunskap, erfarenheter och framför allt, kärlek - den mest fundamentala energikällan. Den som för samma tankementalitet framåt och håller den vid liv. Kärleken föder vinnare - hat föder förlorare.
 
Ingenting brinner starkare än din kärlek, och allt som kommer i kontakt med den, heller bensin över elden och ser på medans du exploderar. Du lever. Du är fylld av vitalitet och du andas liv. Varje ögonblick tillfångatas och uppskattas i stundens närvaro - du är här nu och du tar vara på det.
 
Alla har vi våra strider och det kallas livet. För att överleva finns det bara ett alternativ: Att vinna. Andra plats är första förloraren. Det finns inte plats för att ge upp. Vi reser oss och för varje gång gräver vi styrkan djupare i oss själva och grundar en inre tro - starkare än alla andras misstro.
 
Vinnare av livet handlar om mentaliteten att vinna striderna mot sig själv. Att överkomma sina rädslor, blotta sina svagheter för att se styrkan växa i dem och föra oss till priset - priset i form utav en bättre framtid. En framtid där vi inte behöver se tillbaka för att "tänka om". Vi tänker nu.

Vi tänker efter, istället för att eftertänka.

Vi är vinnare av livet.

Eran enda,
- Chyde


peter

Grymt inlägg, fan de märks att vissa vet vad dem vill, fler såna här inlägg jag vill också bli en vinnare, har du föreläsningar ännu?

Svar: Du är redan en. Jag har blivit erbjuden att hålla föreläsning för en entreprenörslinje om motivation och hur jag lyckats etc. Jag ska se hur jag kan utveckla detta. Tack för att du tror på mig.
chyde.blogg.se

2013-10-18 / 16:20:27

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback