chyde.blogg.se

Låtar som betytt mycket för mig...

Musiken är ens bästa vän. Den är en del av din vardag på något sätt, hela tiden. Den talar ett universallt språk som alla förstår... Det kommer alltid finnas de låtar som betyder extra mycket för dig, som funnits där vid vissa stunder och som likt en doft för dig tillbaka till ett härligt minne du aldrig glömmer.

Ni vet när ni känner en doft och det känns som hela världen stannar och det enda du tänker på är den stunden som du förs tillbaka till? Eller kanske den personen..? Det finns så många gånger jag velat gråta när jag hör vissa låtar. Nu ligger jag här... ännu en kväll och svävar fram och tillbaks i nostalgi-trippar.
 
 Dessa låtar fanns där för mig under en tung period av mitt liv... En period när jag inte visste var jag hade min värld, då min värld var hon... En period då jag satt med tårar på tunnelbanan påväg hem, då jag inte visste vad jag var påväg hem till. En period då jag slöt mina ögon utan att veta vad jag skulle vakna till...
 
Hur lyckliga låtarna än må låta, var det mörkt när jag tittade ut ur fönstret. Det var mörkt när jag slöt ögonen. Och det var mörkt... då jag var förblindad av kärleken. Kanske förblindas man av kärleken... Eller så är det en själv som håller i ögonbindeln och knyter den hårdare - i en illusion av något som inte finns.

"So please won't you understand, that without you by my side, there's no me"

"Lost my sight... but have you ever thought you've done your best?"

"This shadow weighs a ton, it's starting to make sense to me...
I can't really make you love me... I can't really make you love me
I know I found the recipe for me, but I can't really make you love me..."

"But I can't make you love me, this time it's on you
and you can't try to deny, these words when they're true"

"I'm on the run... for my life"

Eran enda,
- ChydeKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback