chyde.blogg.se

Integritetskris

 
 
Du föds som en siffra, in i systemet, lever för att dra in fler och sedan dör du med det. Datumet när du kom till jorden och datumet när du lämnar den ristas in i din gravsten och du hissas ned underjord, för att sedan bli gravsten 89 som anställningsnummer 23 ska ta hand om och värna om.

Det hela är väldigt ytligt och idag är svårt att hitta någonting som är äkta och som håller i längden. Därför ska man hålla hårt om det, så hårt man bara kan och njuta av varje sekund... För när som helst kan det försvinna. Häromdagen "överdrev" jag enligt någon när jag sa något i den stilen.

Fuck you, du underdriver.

När man inser hur vackert och skört livet är, det är då en liten gest kan ge en tårar i ögonen och ett leende i hjärtat som inte någonsin går att mätas med vad som syns utåt. För kärleken kommer inifrån - även om du väljer att fysiskt visa den... och där frödas den... grönskar den likt de vackraste av ängar.

Sluta underdriv. Bli större. Var massiv. Var hård. Var grov. Världen behöver mer av de äkta.

Don't die as one of all - Live as one of a kind

Eran enda,
- Chyde


peter

tung blogg, du borde fixa kurser i motivation samt om livet du har bra teorier, keep it up bro

Svar: Tackar!
Du, det låter jävligt grymt. Jag ska fundera på det och se om jag kan utveckla något. Tack för omtanken!
chyde.blogg.se

2013-10-13 / 19:32:15
Emma

Så sant. Livet är skört, vackert och väldigt värdefullt. Det känns dock ofta svårt att hitta de personer som känner likadant. Som verkligen tar vara på de små ögonblicken i vardagen. Att man (som du skriver) får höra att man överdriver är ju inte ovanligt direkt.
Säger som Peter här ovanför: En motivationskurs för de som är lite vilsna i sig själva, i ideal eller i världen allmänt kanske? Jag tror du skulle vara grym på att föreläsa.
/ Emma

Svar: Det är väldigt sällsynt med människor som delar sådan intellektuell nivå, så att ingenting på ytan spelar någon roll. Och ofta varar det inte länge innan verkligheten kommer ikapp dem, och det blir för "seriösa" samtal, när det faktiskt för en gångs skull byts ut värde, samtal av värde man kan ta med sig för resten av livet. Människor man kan dela sina liv med för resten av livet... En kärlek som aldrig dör.
Tack för att du tror på mig Emma. Jag har alltid trott på dig också, och din sångröst. Önskar dig all lycka till i livet med förlovningen och allt.

Jag håller dig uppdaterad om eventuella föreläsningar och kurser.
chyde.blogg.se

2013-10-15 / 00:03:26

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback