chyde.blogg.se

Glöm inte bort dig själv...

Tiden slutar aldrig, även om du inte väljer att gå vidare i livet. Den fortsätter tills dagen då du tar ditt sista andetag. Vad vill du ha åstadkommit fram tills dess? Vilka avtryck vill du lämna? Vill du dö som en i mängden, eller leva som en på miljonen? - Du bestämmer.
 
Många gånger är vi för upptagna med vad som sker omkring, vem som sa vad, vem som gjorde vad. Vad sa DU och vad gjorde DU? Du själv är din egen ground zero. Du själv är din egen trygghet. Du själv är din egen säkerhet. Kretsa den inte kring andra. Ge dem inte makten att vara beroende av dem.
 
För närsomhelst kan dem försvinna. Vad ska du göra då? Kasta in handduken? Lägga dig ner och dö?
 
Fuck heller. Du är din egen ledare och du är din egen följare. Se till att båda jobbar i samma riktning. Om du inte värdesätter dig själv, finns det ingen anledning för någon annan att göra det. I slutet av dagen handlar det om vad du väljer att uppoffra. Hur mycket får du tillbaks utav det du ger ifrån dig?
 
Alla har vi en cirkel dragen runt oss själva. Vissa drar en cirkel bara runt sig själva, och lämnar ingen plats för någon annan i den. Vissa drar en större cirkel och drar in familjen och vänner. Men vissa är ämnade för större... Vissa drar en cirkel som inkluderar många, många fler...

...Och du måste fråga dig själv om du är en av dem.
 

 
Jag är en av dem. Färdig på jobbet och rundar nu av allting inför stängning. Klockan drar iväg och tiden slutar aldrig... Ikväll tänker jag avsluta lite träningsscheman och kostscheman innan jag drar på en film och tar hand om mig själv. Ser till att kraften i min cirkel - är så grundad den kan bli.
 
När den är det... finns det ingenting som kan krossa den.
 
Glöm inte bort dig själv i en värld full av lockelser. Hur är din cirkel? Värna om den, då det är din cirkel utav livet. Om inte du värnar om den... vem ska då göra det?

Eran enda,
- Chyde


Anonym

sista raden kändes!

2013-10-17 / 21:10:27
BLOGG: http://charisma.devote.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback