chyde.blogg.se

Fredagsmys-träning

 
Folk gör sig redo att gå ut och festa... Lila påsarna syns överallt och hörs gör flaskor som klirrar i en en ivrig harmoni. Jag själv har precis tränat färdigt på gymmet. När dem flesta vaknar upp bakfulla, vaknar jag upp starkare. Vad kallas det? Dominance, motherfucker.
 
Jag körde lite mysträning. Gymmet var i princip tomt, och det gjorde min hunger starkare, att veta varför jag är här. Om man vill mer, måste man göra mer än alla andra. Skulle egentligen fokuserat på att isolera baksida lår och axlar och runda av med lite mage, men hungern sa något annat.

Började med raka marklyft från 40kg upp till 70kg med tiokilos ökning varje set. Från 70kg körde jag vanliga marklyft och fortsatte stegra från 70kg upp till 120kg där jag landade på en stark 5a. Det kändes bra. Gick vidare och supersettade baksida lår med sittande vadpress.

10 set sammanlagt med repsintervall mellan 8-12 och vila ca 30 sekunder mellan seten.
 
Sedan gick jag vidare och körde stående shrugs för övre trapezius, supersettat med sidolyft för axlarna. Detta skedde i en cirkelträning utan vila (det är det superset innebär, att man hoppar från en övning till en annan). Det kändes hur bra som helst och nu 1 1/2 timme senare är jag färdig.

Nu ska jag runda av här, hoppa in i en snabbdusch och röra mig mot affären och inhandla helgens nödvändigheter. Önskar er alla en trevlig helg, vad ni nu än väljer att göra. Kvällen är här... make it yours.

Eran enda,
- ChydeKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback