chyde.blogg.se

Extreme Home-Makeover

En riktig kvinna hör hemma i köket... eller hur var det nu igen, Chyde? Själv känner jag mig väldigt hemma i köket för egen del, eftersom den mesta av min tid hemma tillbringas där. Det är alltid lika trevligt att bemötas av ett städat kök, så jag tog tillfället i akt, efter jobbet att göra en extreme makeover.
 
Det är inte bara gamla minnen man vill rensa och göra sig av med, det kan vara bra ibland att även gå igenom skafferiet, kylen och frysen ibland och se vad man verkligen använder och behöver samt göra sig av med det som bara ligger och tar plats, så att man kan göra plats för nya minnen... eller mat.

Sedan är jag rätt estetisk av mig och vill att saker och ting ska se bra ut utåt, hur vackert det än må vara på insidan eller i grunden. Radar upp mina bebisar till kosttillskott, så dem står stotligt - givakt mina små soldater! Sorterar mjöl tillsammans med vetekli, havregryn och ströbröd, sådär vackert.
 
 

 
 

 
 

 

Små detaljer som adderar upp till en helhet utav fucking awesomeness.

Ska slänga i mig lite föda innan det är dags att runda av för dagen. Upp tidigare imorgon och städa i ordning lägenheten lite till, sedan till gymmet och träna. Körde ett intensivt arm-pass efter jobbet idag och pumpen jag fick var sinnessjuk. Imorgon är det ben, traps och axlar som gäller.

Vikten står stadigt runt 82kg. Allt är som det ska.

Hoppas ni, alla mina läsare, mår bra.

Eran enda,
- ChydeKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback