chyde.blogg.se

Vad slår ditt hjärta för?

 

Videbloggen är inspelad, ihopklippt och för närvarande under uppladdning... och det är jag med. Idag står armar i planeringen och kommer i ca 90 minuter systematiskt demolera dem bit för bit. Ett av mina mål just nu är att få dem att bli större och det har det varit i några månader nu.

Det är fantastiskt vilken vänskapskrets man bildat sig. Det sägs att vänner kommer och går... Men det är inte det som är det viktiga. Det viktiga är att vara här och nu. Här och nu var igår för mig när jag var på jobbet (gymmet). Diskuterade lite om kosttillskott med några vänner. Berättade att jag måste stasha upp mitt förråd snart då det mesta börjar ta slut... Det dröjde inte länge innan ena kom fram med en burk Omega-3. Inte heller längre innan nästa plockade fram en burk ALA och en burk Multivitamin och insisterade på att jag skulle ha dem. I den stunden visste jag att det inte handlade om kosttillskotten i sig... det var deras omtanke för mig. Det påminde om vilka fantastiska individer jag har i min närhet.

Med den känslan i kroppen, rör jag mig mot gymmet. Jag längtar redan tills pumpen fyller mina muskler och hjärtat slår hårdare än någonsin. För det slår för någonting... Någonting större. Det slår för tillväxt. Det slår för utveckling. Det slår för kärlek... Det slår för alla mina nära och kära... Det slår för... Dig.

Vad slår ditt hjärta för?

Eran enda,
- ChydeKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback