chyde.blogg.se

Rygga inte tillbaks... jag har dig.

Utveckling handlar inte bara om att öka i styrka. Det handlar inte bara om att kunna mäta förändringen i siffror. Det handlar om att kunna se förändringen, men viktigast av allt - känna förändringen och trivas med den. Omfamna den. Låta den växa. Det är förändringen mot något bättre.
 
I början av september hade jag tömt kroppen på kolhydrater och mycket vätska inför att skicka in bilder till ett fotomagasin där man kunde tävla om att hamna på framsidan. Men tack vare otillräcklig förberedelse kändes det inte värt att gå in när det ändå skulle ske halvhjärtat.
 
 
 
Jag minns känslan i kroppen när jag inte hade någon energi. Träningen var inte längre något jag njöt av. Det kändes som jag gick bakåt istället för framåt när jag tappade styrka, vikt, energi och lust. Så jag valde därför att fortsätta satsa på att gå upp som jag ville från hela början.

Dom senaste två månaderna har min kost därför bestått av betydligt mer kolhydrater, fetter och även en hel del onyttigt har följt med - allt för att ha ett litet överskott av kaloriintag och för att sakta men säkert öka i vikt. Nu, 2 och 1/2 månader senare, har jag gått upp 9kg och ökat i betydligt i styrka.
 
Men det är svårt att se någon förändring i spegelbilden. Därför ville jag ta en likadan bild som jag tog innan jag började mitt lilla uppdrag. Under denna tid har jag både mått som bäst och som sämst. Bäst för att jag känner mig starkare för varje vecka som går, men sämst för att man alltid är hungrig.
 

Bilderna är tagna med samma Iphone, under samma ljus och från samma avstånd etc för att få sån jämn jämförelse som möjligt. På vänstra bilden väger jag 76kg och på högra bilden väger jag 85kg. Under denna tid har jag försökt lägga på mig massa längs nedre ryggen och på armarna.

Du har din egen rygg i livet. Se till att den är stark. Det är den du ska skydda dina nära och kära med. Det är den dina backstabbers kommer hugga dig i... men det gör inget, dem springer fortfarande bakom dig. Du är fortfarande ett steg före, där du alltid är, för du ser till att du är det.

Eran enda,
- ChydeKommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback