chyde.blogg.se

I'm back baby

Jag vill börja med att tacka er för alla frågor. Har läst igenom dem och faktiskt gjort 3 olika videobloggar för att svara på dem. Det enda problemet är att första raderades av någon konstig anledning, den andra avbröts och den tredje synkade inte bild och ljud... Suckar blandat med svordomar i luften.
 
Men i övrigt så är livet vackert. Ännu en helg utav ledighet ifrån jobb samt tid med nära och kära som är ovärderlig. I fredags drog jag av ett tungt armpass som avslut på arbetsveckan och åkte sedan hem på middag hemma hos min mor med min bror och mina systrar.
 
 

Jag åt oxfilé och pommes som jag hade tagit med mig (think big, eat big, get big), ni vet... Slängde i mig det tillsammans med lite rödvin och cola zero (dricker inte alkohol men till denna fina köttbit var det det bästa beslutet jag fattat) och gick sedan loss på mammas tacos. Efter det åt jag tre weinerbröd, en halv liter glass, 4 smörgåsar med rökt kalkon på. Sedan somnade jag i min lillasysters säng och sov många timmar i en halvt obekväm position vilket gjorde att man vaknade och kände sig halvt invalid i kroppen.

Men känslan var obeskrivlig. Det kändes bra att vara nära mitt kött och blod. Att se min lillasyster lycklig i sin pojkväns famn och överbeskyddande som jag är, faktiskt kan luta mig tillbaka och låta honom hålla en del av min värld i sina händer med ett förtroende för att han är den han uppgett sig för att vara samt för att min lillasyster älskar honom och jag har respekt för hennes val. Det kändes bra.
 
 
 
Det kändes bra att dela mammas glädje när katterna sprang runt och lekte. Det kändes bra att känna hundens lycka när hon fick ligga i soffan med oss och mysa framför tvn och hennes pussar som om det vore sista gången hon såg mig. Det kändes bra att ha imponerat på min storasyster som också tränar, med hur "stor" jag har blivit. Det kändes bra att vara hemma... hemifrån.
 
Promenerade till McDonald's tillsammans med min bror, slängde i mig en meny innan vi timade bussen mot Upplands Väsby där vi hoppade på tåget emot T-Centralen. Vi skildes åt när han hoppade av och jag åkte vidare mot stan, för att sedan byta mot tunnelbanan och åka hem. När jag kom hem stod en dusch högst prioriterad följt utav en film framför datorn. Det tog inte lång tid innan jag somnat om på nytt.
 
Mobilen vibrerade. Människor som undrar när jag är på gymmet. Vaknade upp, tog en proteinshake och rörde mig mot mitt andra hem. Ett snabbt benpass med fokus på framsida lår med hög intensitet och liten vila gjordes och jag och en vän fattade sedan ett spontant beslut att dra ut och käka och gå på bio.
 
 
 
Gravity blev filmen och det var det bästa filmvalet någonsin. Jag älskar rymden och fascineras alltid över universum och det som sker bortom vår planet jorden, även om det som sker inom vår atmosfär är otroligt nog. Liv. Efter det rörde vi oss mot mig, där några brudar på tunnelbanan fick sig en föreläsning om vad jag tycker om fulla människor och ytligt helgfestande, och rundade av där med en god natts sömn.

Jag sov... sov och sov. Som om det inte fanns något viktigare. Det kändes som om min kropp verkligen behövde det så jag lät mobilen vibrera och urinblåsan fyllas. Vaknade idag på eftermiddagen, uträttade mina behov, fyllde snabbt på energi och rörde mig mot gymmet där jag mötte upp några vänner.
 
 
Ett bröstpass med fokus på volym kördes tillsammans med biceps som avslut. Har börjat med ett nytt schema nu som jag kommer köra nu några veckor framöver för att sedan utvärdera, vilket är något jag ser fram emot. Det är dem små förändringarna - som adderar upp till en fullständig helhet.
 
Har precis slängt i mig 500gr laxfile i ugn, täckta med krossade hasselnötter, cashewnötter och jordnötter, pressad vitlök, citron, citronpeppar, salt och peppar. Kokt potatis, kokt sparris och hemmagjord dillsås. Ja, det var lika amazing som det låter. Ska runda av nu med någon film och gifflar.
 
 

Bättre avslut kan det inte bli. Hoppas ni haft en fantastisk helg, kära följare.

Ta hand om er och fånga denna dag som om det vore er sista.
För vem vet - kanske är det det?

Godnatt världen.

Eran enda,
- Chyde


L

skönt att du haft en fin helg! <3

2013-11-04 / 11:31:36
Bilal

Fan vilken livsnjutare du är! :D

2013-11-04 / 13:57:25
Jonas

Snacka om att ha haft en lyckad helg =) Och ja, Gravity är helt klart en bra film ^^

2013-11-04 / 22:56:18
BLOGG: http://thegamingground.com/
Jocke

Vilken resturang är det där du tjackar dina burgare ifrån.. Har undrat ett tag nu ser grymt goda ut. Hur är priserna på resturangen?

2013-11-16 / 17:22:05

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback