chyde.blogg.se

Livet har bara börjat...

Utsidan är en manifestation av insidan... Inte bara kroppsligt hur du ser ut, utan dina livsvanor och ditt beteende som skiner utåt. Just nu är jag själsligt borta någon annanstans vilket gör det svårt för mig att finna orden att beskriva. Det är som att hjärtat vill men hjärnan sviker mig.

Jag övertränar fortfarande. Äter fortfarande mer än vad du säkert anser är normalt. Lever för något så mycket så att jag kan dö för det. Det är så jag gör och om du inte gillar det, go fuck yourself.
 
Omvärderingar och nya framtidsplaner i tankarna. Men det hindrar inte mig från att göra mina dagliga rutiner på en vardaglig basis. Idag är det helg, fest och fylla för många... Själv firade jag med ett gäng fina själar på gymmet med ett armpass som jag också gjorde en video utav.
 
 
 
Passar även på att gå loss lite med mina motivationstal.

Om detta är något ni gillar, get back at me. Det kommer bli fler utav dessa i framtiden, då jag förhoppningsvis inte är lika fet och vätskefylld som nu när jag håller på lägger på mig massa vikt. Hoppas det går bra för er träningsnarkomaner därute. Kom ihåg att följa sitt hjärta - aldrig är något fel.

Har ett spännande litet samarbete tillsammans med Kombucha som jag även kommer ta upp här, förmodligen imorgon. Deras produkt är ett handbryggt te gjort på samma vis som öl eller vin och innehåller levande bakteriekultur, organiska syror, antioxidanter, b-vitaminer och enzymer.

Allt detta är något som jag vill ha i min vardag av hård träning för rätt återhämtning för min kropp. Så jag ser mycket fram emot detta och kommer även göra en utvärdering där jag kommer dricka en om dagen under 3 veckor och berätta hur det påverkat mig i min vardag.

PS.
Tack för att ni besöker min blogg trots min oaktivitet. Mycket på gång nu.


Eran enda,
- Chyde


C

DUKTIGT ERIK.

2013-12-23 / 02:14:07
BLOGG: http://caetty.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback